logo
Main Page Sitemap

Vinn gratis penger online nå 2012


vinn gratis penger online nå 2012

Jeg begynte med innvendig motorvask og fulgte produktets instruks.
Steinar Ludvigsen Bilentusiast Nå må jeg bare få lov til å utdype min hyllest til QMI.
Ha en fortsatt fin dag og bruk meg mer enn gjerne som referanse på deres produkter.En liten investering og et stort resultat vil eg påstå.Har brukt deres motorbehandling flere ganger med meget gode resultater.Motortemperaturen sank betraktlig med hele 18 farenheit.Vennlig hilsen Christer Hei.Jeg kommer også etter hvert til å foreta samme behandling på mine to traktorer; Zetor 4911 og John Deere Skidder skogsmaskin.Etter innkjøring av QMI' en, målte vi da krefter mellom de to bilene.
Tidligere for mange år siden ble motoren behandlet med Teflon slikk50.
Med vennlig hilsen Roald Sørensen, Råholt Hei igjen.
Deretter fikk 'kone-bilen' sin omgang, men først med innvendig motorvask før behandlingene av motor og gear med samme gode resultater.
Mindre friksjoner i alle gratis slots spill å spille alle motordeler.
Her kunne jeg merke økning av turtallet på motoren under rensningen av motoren.
I utgangspunktet var jeg etter praktiske erfaringer fra min tid som mangeårig teknisk direktør i A/S Larvik-Fredrikshavnferjen, og med det utall brennstofftilsetninger ".
På en Citroen XM V6, ble det foretatt innvendig motorvask, QMI - behandling av motor, automatkasse og hydraulikk, og forbrennings- systemet ble renset med Run-Rite Fuel System Cleaner, en renseprosess som ga en utrolig effektøkning.Qmi Motorvask Jeg hadde kjørt en liten runde med bilen slik at den var lunka.Dette er i alle fall en skeptiker mindre!Summert: Røyken er borte, og forbruket gått ned til normalt igjen.2) Nesten ingen ånding ved driftsvarm motor.Men jeg har en Volvo S80 2,5TDI 2001 modell med automatgir,.Tomgangskjøring med innvendig motorvask merket jeg at ventiltikkingen ble gradvis svakere for etter hvert å bli helt borte.Båtmotoren var til tider vanskelig å få i gang.Jon Magne Reinseth, Ålesund.Girkassen var slik jeg har opplevd andre tilsvarende girkasser som er kjørt 100.000KM, noenlunde grei men slett ikke så myk som når den var.


Sitemap