logo
Main Page Sitemap

Pc spillet tjen penger


pc spillet tjen penger

Svaret er enkelt og greit at dine vurderinger og tilbakemeldinger er verdifulle.
Men slik er det ikke for tipping.Du kan spille med lekepenger eller du kan delta i virkelige pokerspill på nett.Som spilltester er du med andre ord med på å vinne penger for bryllup nz utvikle nye spill, spillkonsoller og utstyr/tilbehør og det er derfor du kan tjene penger på å teste spill.Vi anbefaler: Spill nettpoker her!Spill kan gi høy inntekt.
Tilbakemeldinger fra potensielle kunder er derfor er viktig ledd i arbeidet med å utvikle beste mulig spill.
Dersom du har gode kontakter og/eller kan dokumenterer at du er en i særklasse dyktig spiller, kan du muligens skaffe deg en jobb som spilltester på egenhånd.
All tiden går med til jobbing, bok-skriving, maling og "familietid" med kona og barnet.
Over tid er det jo mange som ikke lykkes, men også mange som lykkes.
Det er ikke som i lotto der du bare velger noe helt vilkårlig, og så har du like store sjanser til å vinne penger som alle andre.
Hva er en jobb som spilltester?Her finner du forøvrig en oversikt over alle pokersider og med informasjon om de forskjellige sidene.Det betyr at du kan vinne.999 kroner flere ganger om dagen uten å skatte av det.Imidlertid, dersom Skattefuten anser at dine inntekter kan regnes som næringsinntekt, blir det skatt fra første krone.Om det skjer, er absolutt ikke sikkert, og det vil neppe skje dersom du ikke allerede har flere års pokerspill med positiv avkastning bak deg.Dette kalles også hasardspill.


Sitemap